5 IDEI FOLOSIND FLORI ARTIFICIALE

5 IDEI FOLOSIND FLORI ARTIFICIALE

Micuța grădină din spatele casei nu era diferită de cea a vecinilor, ba mai mult, grădina noastră nu avea atât de multe soiuri de flori. Totuși, se pare că frumusețea era dată de dragostea cu care le îngrijeam și de timpul petrecut în grădină alături de ele, iar astfel în momentul în care micuțele minuni ajungeau la maximă frumusețe, ceva magic se întâmpla. Roua dimineții era ca un praf magic, care le transforma în flori pentru totdeauna. Păstrate astfel cu multă grijă, ele sunt pregătite de a da culoare aranjamentelor florale din orice încăpere.

5 IDEI FOLOSIND FLORI ARTIFICIALE :

1. DECOREAZĂ ELEMENTE DE MOBILIER DIN LOCUINȚA TA

IMG_5552

2. CREEAZĂ BOLURI DECORATIVE PENTRU MĂSUȚA DE CAFEA

IMG_5629

IMG_5806

3. DECOREAZĂ OGLINZILE SAU RAMELE FOTO CU FLORI

IMG_5647

IMG_5650

4. O VAZĂ SIMPLĂ, ALBĂ PUNE ÎN EVIDENȚĂ FLORILE

IMG_5801

5. FII CREATIV!

Te invităm să ne urmărești în continuare, atât pe blog cât și pe Pinterest, inspiră-te din aceste idei interesante de decor și vino pe https://demcom.ro/categorie-produs/vaze-si-ghivece/flori/ să descoperi toate florile din micuța grădină și selectează cele mai frumoase produse pentru amenajarea locuinței pe www.demcom.ro. 🙂IMG_5732

Published by

Comment (1)

  • Marlon Smith Reply

    Nullam posuere molestie metus. Nullam molestie, nunc id suscipit rhoncus, felis mi vulputate lacus, a ultrices tortor dolor eget augue. Aenean ultricies felis ut turpis.

    24 februarie 2016 at 6:13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

TRANSPORT GRATUIT

CONSILIERE GRATUITA

REDUCERI SPECIALE

CONTACT +(4) 755 545406

X